Algemene informatie

Ruim 15 jaar geleden is makelaarskantoor Wooninfocenter Perfekt als projectmakelaar gestart met het uitponden van de drie complexen “De Sliënenberg”, “Residentie Noord Buitenhof” en “Residentie Ginkelstraat”, dit in opdracht van eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance.
Als projectnotaris, onderdeel van de koopovereenkomst, is gekozen voor notariskantoor Moonen.

Het complex “De Sliënenberg” is het pareltje wat betreft wonen aan de Maas, echter de naastgelegen complexen “Residentie Noord Buitenhof” en “Residentie Ginkelstraat” zijn ook zeer zeker de moeite waard.
Daar waar “De Sliënenberg” beschikt over het type A, B, C en D appartementen, beschikken de andere 2 complexen enkel over een type A of B appartement.
Alle 3 de complexen beschikken over een beveiligd eigen binnenterrein voor parkeren.

De complexen liggen op een ideale locatie, slechts op 2 minuten loopafstand van het Nolensplein, de wekelijkse markt, de Maasboulevard en de winkelcentrum van Venlo, en op slechts een paar minuten rijafstand bevinden zich de autowegen A73, A74 en A67.

De meest complete informatie ontvangt u in een vrijblijvend gesprek en bezichtiging. Dan kunnen wij u in detail alles vertellen over de verschillende type appartementen, de servicekosten (incl. verwarming), de energiekosten, het veilig parkeren en de Vereniging van Eigenaren.

Mocht u interesse hebben voor een appartement, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.